Upptäck Bollnäs i vinter besök vår turistwebb >
Kulturkvarteret ger dig upplevelser besök vår evenemangskalender >
Kommunen söker nya medarbetare till lediga tjänster >
Kommunen i sociala medier följ oss gärna >
Kommunen snöröjer och halkbekämpar läs mer om vårt arbete >

Från och med torsdag kommer öppettiderna för obokade besök i Stadshusets kundcenter att ändras. Öppettiderna på torsdagar förlängs till kl. 18 och på fredagarna stänger Stadshuset kl. 15.

En nyhet är också att det finns möjlighet till drop in på torsdagar kl. 16-18 för frågor om bygglov, förskola och fritids. Bokade besök kommer fortsättningsvis att ske som tidigare och medarbetarna i Stadshuset kommer att arbeta som vanligt. 

– Vi gör den här förändringen för att fler ska kunna få information och service av våra medarbetare, säger förvaltningschef Hans Persson, Kommunstyrelseförvaltningen, som hoppas att den nya förändringen ska tilltala Bollnäsborna.
Förhoppningen är att de förlängda öppettiderna på torsdagar till kl. 18 ska göra det möjligt för fler att ta del av Bollnäs kommuns service.

Öppettider
Mån-ons 08.00-16.30
Tors 08.00-18.00
Fre 8.00-15.00

Drop-in på torsdagar 16.00-18.00
För frågor om bygglov, förskola och fritids.

 

Kundcenter
Palle Westling arbetar i Stadshusets kundcenter. Fr.v Britt-Marie Wallberg, Barn- och utbildningskontoret, Jerker Larsson, bygglovshandläggare, Margareta Lundqvist, Barn- och utbildningskontoret, och Helena Berglund, bygglovshandläggare, kommer att finnas på plats för att svara på frågor om bygglov, förskola och fritids mellan kl. 16 och 18 på torsdagar.

Val av skola
Priser och stipendium 2017
Hjälp till barn och unga
Ny i Sverige

Mitt Bollnäs

Mitt Bollnäs - Joel Groth

Väder i Bollnäs

klart.se