Bollnäs är en småföretagarkommun mitt i hjärtat av Hälsingland. Det strategiska läget med bra kommunikationer, både vad gäller bil, tåg och närhet till Arlanda, kompetent och lojal arbetskraft, bra lokaler och ett utbyggt bredbandsnät är några av de faktorer som gör att näringslivet i Bollnäs växer och utvecklas.

Förutom ett bra arbetsklimat kan vi också erbjuda en god barnomsorg, upplevelserik fritid med många evenemang med fokusering på kultur, idrott och motorsporter, samt ett rikt föreningsliv. Dessutom har vi en härlig natur med sjöar, berg, dalgångar och ett klimat med utpräglade årstider.

Bollnäs en del av din framtid
Att förlägga expansion till en annan ort, att ta steget och helt eller delvis flytta en verksamhet ställer stora krav. I Bollnäs har vi de resurser som behövs för att hjälpa dig att ta steget, och vi vill gärna bli din partner och hjälpa till att ta fram de förutsättningar som behövs för du ska lyckas.

Tycker du att det låter intressant och vill veta mer?
Ta då kontakt med Näringslivskontoret så hjälper vi dig. Vi erbjuder kvalificerad, kostnadsfri service för verksamheter som planerar att etablera sig i kommunen och vi hjälper också befintliga företag som vill expandera eller flytta sin verksamhet inom kommunen.

Vill du börja med att söka efter lediga lokaler eller tillgänglig mark att kunna bygga på, så kan du börja redan nu genom att besöka vår sida Mark & Lokaler.
Klicka här så kommer du direkt till den.

Establishments from abroad
In Gävleborg we work to create the best possible conditions for companies from other countries to establish companies in the county's municipalities. The link below will take you to Invest Gävleborg which is our common organization that coordinates and manages these matters. Bollnäs municipality will of course be present throughout the whole process, but by having Invest Gävleborgs involvement, we ensures that we together can create the best possible conditions for the successful establishment.

Click here and you will visit Invest Gävleborgs homepage

Kontaktperson
Peter Eriksson
Näringslivschef
Tel 0278-258 55
Mobil 070-656 71 80
peter.eriksson@bollnas.se

 

Peter Eriksson
näringslivschef

Skicka e-post
0278-258 55
070-656 71 80