Kulturskolans Vårkonsert

Musik och underhållning
Datum: tisdag, den 22 maj 2018 19:00

Plats: Kulturhuset Bollnäs

Tisdag 22 maj 19.00
Kulturhuset
Stora scenen, numrerat
 
Biljetter: 150 kr (pris inklusive serviceavgift) 
Fri entré för skolungdom upp till 19 år. Biljett erfordras och hämtas i Kulturhusets reception eller i biljettkassan på speldagen med reservation för slutsålt.
 
kopbiljettknapp5
 
Du kan även köpa dina biljetter i Kulturhusets reception, öppettider: måndag 9-17, tisdag - fredag 8-17.
Biljettkassa öppnar också alltid en timme innan konsertens början.

Arrangör: Bollnäs Kulturskola
 
Varmt välkomna till Bollnäs Kulturskolas Vårkonsert, som denna gång gästas av Rock- och musikaltjejen Nina Söderquist!
Tillsammans med några av Kulturskolans körer och ensembler kommer publiken att bjudas på flera rockklassiker som ”Heavens on fire”,  och ”Walking in Memphis”. Men även lugnare låtar som ”I´m telling you” och ”Gabriella sång” kommer att framföras.
 
Nina Söderquist har kallats Londons musikaldrottning och lovordats av världspress för sina framgångar i Londons West End med musikalen SPAMALOT. Turnerat med Björn Skifs och BADROCK, Rockat arenor världen runt med flera ROCK & QUEEN turnéer.Under sina 25 år i branschen har Nina bott och arbetat över hela världen. Hon började som entertainer på Sunwing fortsatte med dansband, soul, jazz, pop och coverband för att till slut landa i rockmusiken. Hon har arbetat i showkonceptet Wallmans salonger, spelat fars och varit programledare.
 
Det stora genombrottet kom hösten 2007 då hon tog hem rollen som Lady of the Lake i TV3s succésatsning ”West End Star”. Hon flyttade till  London för att spela huvudrollen i Monthy Pythons musikal Spamalot. Meatloaf och Phil Collins är bara några av de världsstjärnor som sett och lovordat henne. Det blev över 500 föreställningar. Hon spelade även huvudrollen då musikalen sattes upp i Sverige. Nina har medverkat i flertalet internationella Talkshows så som ”BBC Morning Show” och ”Alan Titchmarsh show” i Storbritannien med 40 miljoner tittare. Här i Sverige har vi kunnat se henne i bland annat Allsång på Skansen, Så ska det låta, Do-bi-do, Tack för musiken, Tv4 morgon och Gomorgon Sverige. 2009 medverkade hon i Melodifestivalen med låten "Tick Tock". Hon har medverkat i produktioner som ”Raphsody In Rock”, ”Stjärnklart”, ”On Stage”, ”Champions of Rock”.
 
Nina arbetar också som fältartist. Som sjungande Kapten anlitas hon av den Svenska försvarsmakten för att underhålla de svenska styrkorna nationellt o internationellt. Nina har bl a varit i Afghanistan, Kosovo, Liberia & Mali. Sommaren 2016 och 2017 jobbade Nina med Björn Skifs, Sanne Salomonsen, Lisa Nilsson, Tommy Nilsson, Mats Ronander i legendariska BADROCK.
Nina kan även höras som radiopratare på kanalen "ROCK KLASSIKER"

 

Telefon
0278-255 77
Adress
Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs, Sweden

 

Karta


 

Alla datum


  • tisdag, den 22 maj 2018 19:00