The Fab Coach's School of High Heels - Bollnäs

Musik och underhållning
Datum: lördag, den 26 maj 2018 14:00

Plats: Danssalen, Estetiska programmet, Heden.  |  Stad: Bollnäs

Träning ger erfarenhet. Så även när det gäller att på ett fabulöst sätt strutta varje trottoar fram som om det vore din alldeles egna catwalk. Mrs M will show you how...

Efter år spenderade uppe på sina höga klackar kan hon allt om hur du sätter ordentligt sväng på dom där härliga höfterna, hur du tränar upp muskulaturen i både vader, vrister och i självaste fötterna (and other places as well) för att orka med långa dagar (och nätter) uppe på höga klackar. Förutom ren gåteknik går vi även igenom sko- och klackhistoria samt vilka hälsofördelar vi kvinnor får av att gå i höga klackar, både psykiskt och fysiskt. Och så en stor dos inspiration och Woman Power-pepp på det! HURRA! Efter dessa två timmar så kan du springa i dina högsta heels och sväva nerför trappor. Det lämnar vi garanti på!

Anmälan & Pris:
2 tim workshop kostar 375:-. 
Alla elever får en goodiebag från av oss väl utvalda och beprövade varumärken till ett värde av 900:- 
Anmälan: katarina@eyedrop.net
(Biljett återbetalas ej vid förhinder men får överlåtas.)

Medtag:
TVÅ par klackskor, ett par med lite lägre klack som du är bekväm med samt de högsta klackar du äger...! MYCKET viktigt med två par skor med olika klackhöjd. Observera att klackarna måste vara hela och får inte vara vassa eller trasiga så att spikarna tittar fram för att inte skada golvet i danslokalen. Vi rekommenderar INTE kilklack.

Klädsel: 
Snygg och rörlig, dock inga mysbrallor - det är absolut förbjudet!
Gärna något ni känner er snygga och fabulösa i... och som visar those lovely hips and sassy legs of yours då vi behöver se hur kroppen rör sig så skippa den bylsiga tunikan och förbered dig på att du kommer att svettas en del så lämna även den tjockaste tröjan hemma.

Tid och Plats: 
26 maj
Kurs: 14-16
Insläpp: kl 13:45
Danssalen
Estetiska programmet
Heden
(Obs! Viktigt att komma i tid då kursen startar prick kl 14).

Endast 15 platser!
Först till kvarn!

Inspiration:
Ta en titt på vår YouTube-kanal (the FAB Coach Mrs Murphy) med filmer från tidigare klasser samt podcasts och pressklipp. 

Vill du boka en privatklass, möhippa eller svensexa kontakta oss på info@thefabcoach.com

 

E-post
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Adress
Bollnäs 116, 821 31 Bollnäs

 

Karta


 

Alla datum


  • lördag, den 26 maj 2018 14:00