Turistbyrån tipsar

Snart är sommaren här, och nu poppar evenemangen upp som blommor ur marken! Håll ett öga på vår evenemangskalender, och följ oss även på Facebook där vi regelbundet tipsar om evenemang, sevärdheter och upplevelser runt om i Bollnäs!

15-20/5 firar Bollnäs sin allra första Pridevecka! Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda en mängd intressanta, gripande, roliga och inspirerande evenemang på temat kärlek och lika värde! Kika in på Bollnäs Prides Facebooksida för mer information och programpunkter. Helgen därpå, 27-28/5, firas Hälsingegårdsdagarna runt om i landskapet - här i Bollnäs kan du bland annat besöka Världsarvsgården Gästgivars. Passa även på att njuta av Hälsingeostkaka denna helg - det kommer bjudas på massor av spännande och läckra familjerecept runt om i gårdarna!

Nu när dagarna är långa och solen allt som ofta värmer kan du (med bra skor) ta en tur i något av våra 14 naturreservat! Du hittar massor av information och kartor till de flesta här på turistbyrån eller på Länsstyrelsens hemsida
Vår nya besöksguide innehåller dessutom en utflyktskarta där vi prickat ut några utsiktstoppar, kortare promenadleder och härliga badplatser inför sommaren - packa picknickkorgen och njut i vår vackra natur!

Kontakta oss så skickar vi gärna vår besöksguide så du kan planera sommarens besök i Bollnäs, eller spana runt här på hemsidan för att hitta just dina guldkorn bland våra många aktiviteter och besöksmål - här finns något för hela familjen, med närhet till såväl stadsliv som orörd och storslagen natur!

 

Våriga hälsningar från Bollnäs turistbyrå!

Telefon: +46 278-258 80
Adress: Kulturhuset, Odengatan 17B, 821 43 Bollnäs