Artikel-bild

A Tribute to Dire Straits - INSTÄLLT

A Tribute to Dire Straits på stor Sverigeturné – Greatest Hits Tour.

Kära publik!

Arrangören av konserten ”A Tribute to Dire Straits” har valt att ställa in konserten i Bollnäs den 7 december av logistiska skäl. Om ni köpt biljetten på nätet kommer återköpet att ske automatiskt. Om ni köpt biljetten över disk behöver ni komma till Kulturhusets reception för att få biljetten återköpt. Vid intresse finns möjlighet att istället se konserten i någon av städerna nedan:

Mariestad 30 sep
Göteborg 1 okt
Örebro 7 okt
Malmö 8 okt
Norrköping 14 okt
Karlstad 15 okt
Uddevalla 20 okt
Borås 21 okt
Vara 27 okt
Värnamo 28 okt
Jönköping 5 nov
Karlskrona 12 nov
Linköping 13 nov
Stockholm 16 nov
Nyköping 17 nov
Västerås 18 nov
Skövde 24 nov
Helsingborg 25 nov
Halmstad 26 nov
Sundsvall 2 dec
Östersund 3 dec
Luleå 4 dec
Falun 8 dec
Umeå 9 dec
Skellefteå 10 dec
Växjö 24 feb
Falköping 25 feb
Kalmar 24 mars
Askersund 25 mars

Kontakta info@stellaevent.se om du istället vill köpa biljett i en annan stad – så hjälper de gärna dig med detta!

Succébandet som förgyllt den svenska publiken under 10 års tid blir bara bättre och bättre, större och större. Under åren har dom turnérat land och rike runt inför fulla hos med repertoarer från Dire Straits och Mark Knopfler. Bandet har flera gånger nischat konserterna men denna gång är budskapet tydligt. Greatest Hits Tour!

- Vi är så spelsugna och längtar så mycket efter vår publik så vi vill göra den bästa kvällen någonsin. Därför har vi valt Greatest Hits Tour för att helt enkelt spränga in det bästa av det bästa under en kväll, säger Totte Rajamäki, sångare i bandet.

Sedan förra Sverigeturnén har bandet turnérat i Europa och blivit större och större. Efter en hyllad europaturné är redan en ny inbokat med fler länder och större lokaler.

A Tribute to Dire Straits är helt enkelt så bra som det bara kan bli. Hösten 2022 åker dom runt i Sverige i hela 32 städer. Se till att du kommer till någon av kvällarna för det kommer att bli magiskt.

Insläpp: ca 19.00
Längd: ca 2 x 60 min
Paus: Ja
Åldersgräns 13 år

  • Den
  • till
  • Kulturhuset Bollnäs, Stora Scen
  • Biljettinformation 520 kr. Pris inkl. serviceavgift. Du kan även köpa dina biljetter i Kulturhusets reception. Biljettkassan öppnar också alltid 1 timme innan konsertens början
  • Arrangör Stella Event AB
  • Kontaktuppgifter 0278-25577, kulturhuset@bollnas.se
  • Kategori Musik

Sidfot