Creedence Tribute INSTÄLLT

Nu är det äntligen dags för Creedence Tribute med ny en omfattande Sverigeturné med en helt ny hyllningsshow till Creedence Clearwater Revival ”Rockin All Over The World Tour”.

Kära publik!

Arrangören av konserten Creedense Tribute har beslutat sig för att ställa in höstens konsertturné.

Det betyder att era biljetter kommer att återköpas så snart som möjligt. Har ni köpt biljetterna online behöver ni inte göra någonting, bara sitta lugnt i båten så kommer pengarna trilla tillbaka in på ert konto. Dock vill vi be om överseende med att detta kan ta en stund. Ni som köpt biljetterna hos oss behöver besöka oss under ordinarie öppettider för att återköpa biljetten över disk.

Vi beklagar självklart detta och hoppas att vi ses på en annan konsert i en snart framtid!

Allt gott!

Kulturhuset Bollnäs.

En helkväll med hitsen, historierna och nostalgin kring ett av världens största band.

​Efter den succéartade och utsålda konserthusturnéerna hösten 2017 och våren och hösten 2018 med över 70 konserter är nu Creedence Tribute tillbaka.

Den nya hyllningsshowen till Creedence Clearwater Revival innehåller naturligtvis en massa av de klassiska hitlåtarna blandat med en del överraskningar bland annat önskemål från fansen.

”Rockin All Over The World Tour” är nyproducerad magnifik konsertupplevelse, där låtarna ramas med underfundiga historier om ett av världens största rockband, vars musik för evigt lever kvar hos gamla och nya fans.

​Creedence Tribute är både röstmässigt och musikaliskt så nära originalet att, om man blundar, upplever man det faktiskt som att det är Creedence Clearwater Revival som står på scenen.

Den nya showen kommer att bli den största hyllningskonserten någonsin till CCR och det största och svängigaste rockpartyt på landets konserthus.

Insläpp: ca 19.00
Längd: ca 2 tim och 20 min
Paus: Ja

13 års åldersgräns p.g.a. ljudvolym.

  • Den
  • till
  • Kulturhuset Bollnäs, Stora Scen
  • Biljettinformation 595 kr. Pris inkl. serviceavgift. Du kan även köpa dina biljetter i Kulturhusets reception. Biljettkassan öppnar också alltid 1 timme innan konsertens början
  • Arrangör Besterman AB
  • Kontaktuppgifter 0278-25577, kulturhuset@bollnas.se
  • Kategori Musik

Sidfot