Dotter

Stjärnskottet Dotter har under det senaste året skrivit succéhistoria. Hon kom på andra plats i Melodifestivalen (2020) och undgick med en ynka poäng att vinna med hitsingeln ”Bulletproof”.

Låten är det mest streamade bidraget av samtliga låtar från årets Melodifestival - alla kategorier! Med över 15 miljoner streams har låten sålt både guld och platina, precis som föregående årets hitsingel ”Walk With Me” med sina snart 16 miljoner, släppt och framförd tillsammans med ingen mindre än Måns Zelmerlöw.

”Bulletproof” var med i hela 15 veckor på Svensktoppen varav fyra av dem som förstaplacering och 11 veckor i topp tre. Dotter har med sitt magiska laserliknande framträdande gjort sig förtjänt av sin första Rockbjörnsnominering i kategorin ”Årets kvinnliga live artist”.

Med flera TV-framträdanden såsom Allsång på skansen, Sommarkrysset, TV4 nyhetsmorgon m.m, samt som main support slot på Måns Zelmerlöws höstturné och även 2018 som main support med Miss Li och Dotters egen turné med över 45 spelningar i Sverige 2019 har hon med åren skapat en alldeles egen unik plats på scenen där hon står som en av landets mest intressanta och snabbt växande popartister!

Insläpp: ca 17.30

  • Den
  • Kulturhuset Bollnäs, Stora Scen, numrerat (ej läktaren)
  • Biljettinformation 250 kr. Upp till 18 år - 130 kr. Pris inkl. serviceavgift. Du kan även köpa dina biljetter i Kulturhusets reception. Biljettkassan öppnar också alltid en timme innan konsertens början
  • Arrangör Kulturhuset Bollnäs
  • Kontaktuppgifter kulturhuset@bollnas.se
  • Kategori Musik

Sidfot