PÅSKPUNK - The Dahmers, Doka, Ditches & Sekunderna

Påskpunk i redan legendariska Träkyrkan i Bollnäs. Den här gången med celebert besök från både Bromölla, Umeå och Stockholm. Håll dig i baren, för nu blir det åka av!

Schema för kvällen

19.00 Baren öppnar

20.00 Musiken startar

 • Sekunderna
 • Ditches
 • Doka
 • The Dahmers

ca 01.00 Kyrkan stänger

!! Åldersgräns - 18 år !!

OM THE DAHMERS
I ett tumult av punkenergi, klassisk rock och catchiga pop-melodier som sätter sig som en blodigel på hjärnan har The Dahmers formats. Ett Frankenstein´s monster som inte drar sig för att mixa sina vitt spridda influenser.

Man kan höra inspiration från band som bl.a. Ramones, Thin Lizzy, Beatles, Misfits, Status Quo, Black Flag och ABBA. Resultatet blir adrenalinfylld punkig garagerock med catchiga medryckande pop-melodier. Blandat med mörka teman om skräck, frustration och utanförskap gör dessa kontraster The Dahmers till ett färgstarkt och originellt band som går sin egen väg.

The Dahmers är nästa stora band ut i en klassisk svensk tradition av högkvalitativ rock och punk!

https://www.dahmers.com/ Länk till annan webbplats.

https://www.facebook.com/Dahmers Länk till annan webbplats.

https://www.instagram.com/thedahmers/ Länk till annan webbplats.

https://open.spotify.com/artist/46fmict1UwKlYOmR0huWaG?si=0IAnFDexQuOLcrP9GS5EkQ Länk till annan webbplats.

OM DOKA
Alternativ punk/rock sedan 2009. Med mängder av spelningar i bagaget arbetar DOKA för tillfälligt på nytt material och ett album planeras släppas till sommaren 2021. Tidigare släpp är singeln The Bitter Taste 2019 och albumet Separate Ways 2018 på A Message To You Records (AMTY) som bla. innehåller singeln och musikvideon When the Conspiracy Becomes the Truth.

DITCHES
Ditches sicksackar mellan Power-Pop och Garage-Punk med ett melodiskt vemod och snabba downstrokes. I mars 2020 släpptes den självbetitlade debutskivan på Engelska bolaget ‘Drunken Sailor Records’. Inspelad och producerad i New York tillsammans med Jeff Burke (The Marked Men/Radioactivity/Lost Balloons). Förutom ett ex antal spelningar runt om i Sverige de senaste åren har Ditches även turnerat ett antal länder i Europa och 2022 glimtar turnéer i Spanien samt Europa.

SEKUNDERNA
Power pop-influerad punkrock på svenska och har bland annat beskrivits som ”Swedish Dirt Pop” och ”Buzzcocks goes Nordic Noir”. Senaste EP:n HJÄRTAT släpptes i januari 2021 på Luftslott Records/ Far$ans Pengar och under våren 2022 kommer debutalbumet. Hittills har bandet hunnit med ett tjugotal spelningar i Sverige och Finland.

 • Den
 • till
 • Träkyrkan, Bollnäs
 • Biljettinformation 195 kr. Biljetter kan endast köpas online.
 • Arrangör Arrangörer: Kulturhuset Bollnäs, Bilda och Doka.
 • Kontaktuppgifter 0278-255 77, kulturhuset@bollnas.se
 • Kategori Musik