Min Sanna jul - Sanna Nielsen

Stor julkonsertturné vintern 2022. I fjol gjorde Sanna Nielsen stor succé när hon åkte ut på vägarna med sin julkonsert MIN SANNA JUL! Nu är hon tillbaka!

Publiken jublade och kritikerna hyllade! Aftonbladet skrev bland annat ”ska någon göra julkonsert så är det hon”. Inte undra på att Sanna fick mersmak. I vinter ger hon sig ut på en ny julkonsertturné runt om i Sverige och besöker inte mindre än 22 städer, från norr till söder. Sanna kommer att bjuda på ett musikaliskt fyrverkeri av julmusik, som garanterat kommer att bringa sann julglädje i hela landet.

Vi känner Sanna väl vid det här laget. Tjejen med den gudomliga rösten och hitsen, allsångsledaren, konsertartisten, popprinsessan och inte minst Tv-personligheten. Och att julen ligger Sanna extra varmt om hjärtat har vi också förstått! Nu ser hon fram emot att åter igen få dela sin julglädje med dig!

Med sig på scen har Sanna några av Sveriges absolut mest begåvade musiker. Konsertkvällen bjuder på Sannas personliga mix av julens allra finaste låtar, varvat med mellansnack med julminnen och små roliga anekdoter.

Kom och upplev magiskt god julstämning och den unika samhörighet som Sanna är så fenomenal med att skapa i sina konserter!

Produceras av Krall Entertainment och 2Entertain.

Se hela turnéplanen och läs mer på: https://showtic.se/forestallningar/min-sanna-jul/ Länk till annan webbplats.

Åldersgräns: 5 år med målsman (rekommenderas från 13år).

Insläpp: 18.30

Längd: ca 90 min

Paus: Nej

  • Den
  • till
  • Kulturhuset Bollnäs, Stora scen
  • Biljettinformation Parkett 795 kr, läktare 695 kr. Priserna är inkl. serviceavgift. Du kan även köpa dina biljetter i Kulturhusets reception. Biljettkassan öppnar också alltid en timme innan konsertens början.
  • Arrangör Krall Entertainment och 2Entertain
  • Kontaktuppgifter kulturhuset@bollnas.se
  • Kategori Musik

Sidfot