Sommarkväll i parken - Clara Klingenström

Clara kommer till Bollnäs för att riva igång Kulturhusets rika evenemangshöst. Det blir ljusslingor, mat, bar, och ljuvlig musik i Colliniparken. Konserten är gratis!

Välkommen till en sommarkväll i parken!

Datum: lördag 3 sep 2022
18.00 Serveringen öppnar
19:00 Annasara Dahrén
19.30 Clara Klingenström
Plats: Colliniparken, Kulturhuset Bollnäs

Matsas mat serverar hamburgare, öl och vin!
Fri entré!

OM CLARA

Med "Behöver inte dig idag" gick Clara Klingenström rakt in i svenskarnas hjärtan. Låten tog sig till final i årets Melodifestival och det visade sig bara vara början. Clara Klingenström framstår mer och mer som den stora vinnaren i årets Melodifestival. Clara Klingenströms resa har tagit långa vägar men nu har hon äntligen hittat hem.

OM ANNASARA

Annasara som sjungit i Norrskensorkestern och Northern Safari kommer till Colliniparken med sina tolkningar av Kris Kristoffersons klassiska låtar.

Annasara berättar:

”Kris och hans sätt att berätta gick rakt in i hjärtat på mig när jag hörde honom första gången, i tidiga tonåren, och han har varit en av mina husgudar sedan dess. Det här att göra hans låtar på Svenska är en dröm som legat och grott i många år, men allt har sin tid. En dag i våras vaknade jag med ”Help me make it through the night” I huvudet och tänkte att; han säger allt jag vill säga idag, jag måste översätta den, nu på en gång.

Det bara kom, och så var den låten klar(Bara va hos mig inatt). Folk tog emot den där första låten med sån värme. Jag kände väldigt starkt att, okej, det är nu jag ska göra det. Jag hoppas att det ska få fler att upptäcka hans låtskatt”.

Arrangör: Kulturhuset, Bollnäs med stöd av Bollnäs Bostäder och Bollnäs Energi

Sidfot