Föreningar, föreningsliv

 • Barn som spelar fotboll Dags att söka verksamhetsbidrag! Den 25:e augusti är sista dagen för föreningar att söka aktivitets- och ledarutbildningsbidrag för perioden 1 januari -30 juni 2023. Dags att söka verksamhetsbidrag!
 • Barn som kastar boll i solnedgången. Dags att söka verksamhetsbidrag! Den 25:e februari är sista dagen för föreningar att söka aktivitets- och ledarutbildningsbidrag för perioden 1 juli -31 december 2022. Dags att söka verksamhetsbidrag!
 • Barn som spelar fotboll Dags att söka verksamhetsbidrag! Den 25:e augusti är sista dagen för föreningar att söka aktivitets- och ledarutbildningsbidrag för perioden 1 januari -30 juni 2022. Dags att söka verksamhetsbidrag!
 • Dags att söka socialnämndens verksamhetsbidrag för 2022 Skapar din förening/verksamhet delaktighet i samhället och inflytande i vardagen? Eller ger stöd att bryta isolering och möjliggör ett hälsosamt liv och/eller verkar för att öka egenförsörjningen? Då kan ni söka bidrag för era aktiviteter. Dags att söka socialnämndens verksamhetsbidrag för 2022
 • Föreningar behåller Aktivitetsbidraget under 2022
  Föreningar i Bollnäs kommun kan räkna med att totalsumman för aktivitetsbidraget inte blir mindre än 2019, ungefär lika stort stöd som om verksamheten hade pågått som vanligt. Föreningar behåller Aktivitetsbidraget under 2022
 • Dags att söka verksamhetsbidrag! Den 25:e februari är sista dagen för föreningar att söka aktivitets- och ledarutbildningsbidrag för perioden 1 juli -31 december 2021. Dags att söka verksamhetsbidrag!
 • Barn som spelar fotboll Föreningar: Dags att söka verksamhetsbidrag! Den 25:e februari är sista dagen för föreningar att söka aktivitets- och ledarutbildningsbidrag för perioden 1 juli -31 december 2021. Föreningar: Dags att söka verksamhetsbidrag!
 • Föreningsadministratörshjälte! Vi behöver dina uppgifter!
  1 januari 2022 kommer vi att starta upp vårt nya system för föreningsbidrag. Det innebär att vi redan nu behöver samla in uppgifter på de personer i alla föreningar i Bollnäs kommun som ska administrera föreningarnas ansökningar om bidrag från oss. Föreningsadministratörshjälte! Vi behöver dina uppgifter!

Sidfot