Dags att söka verksamhetsbidrag!

Den 25:e februari är sista dagen för föreningar att söka aktivitets- och ledarutbildningsbidrag för perioden 1 juli -31 december 2021.

Föreningar i Bollnäs kommun ansöker från och med januari 2022 om bidrag via e-tjänsten Aktivitetsbidrag.

De bidrag som föreningen är berättigad att ansöka om finns synliga under den perioden som bidragen är öppna för ansökan. Alla föreningar behöver en kontaktperson knuten till föreningen för att kunna logga in. Har er förening inte uppgett en kontaktperson behöver föreningen fylla i uppgifter om föreningsadministratör först.
Föreningsadministratör.

Föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet

Föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet har möjlighet att använda en kommunfil som skapas i samband med ansökan i idrottonline och behöver inte föra närvaro i systemet. Föreningar som vill söka kommunalt aktivitetsstöd behöver då godkänna i idrottonline att Bollnäs kommun får hämta hem filen från Riksidrottsförbundet.

Föreningar anslutna till andra Riksförbund

Föreningar som inte är anslutna till Riksidrottsförbundet kan lägga upp medlemmar och föra närvarostatistik i systemet, detta förenklar er ansökan vid kommunalt aktivitetsstöd. För man närvaro i annat system eller på annat sätt, måste närvarolistor och sammanställning bifogas i ansökan.

Har du frågor, kontakta:

Sofie Lindkvist
Samordnare/ekonom
E-post: sofie.lindkvist@bollnas.se
Telefon: 0278-265 28

Sidinformation

Senast uppdaterad:
14 februari 2022 kl. 13.48

Sidfot