Dags att nominera Årets företagare och Årets Unga företagare i Bollnäs 2023

Logotype årets företagare av företagarna

Nu är det dags att nominera till Årets Företagare i Bollnäs! Årets Företagare har delats ut i ca 20 år på lokal, regional och nationell nivå. Utmärkelsen ges till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare.

Företagarna delar ut Årets Företagare

för att lyfta fram människan bakom företaget. Vi vill synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra allt bättre affärer. Bättre affärer leder till tillväxt som ger välstånd, något som alla vill ha.
Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Duktiga företagare bidrar genom sina idéer och sitt arbete till att samhället utvecklas.

Du kan nominera i följande kategorier:

Årets Företagare: Är en person som leder och driver ett lönsamt företag, som inspirerar andra och som är kreativ och innovativ. Vinnaren går vidare till den regionala finalen Årets företagare i Gävleborg.

Årets Unga Företagare: Är en person under 35 år som leder och driver ett lönsamt företag, som inspirerar andra och som är kreativ och innovativ.

Sista nomineringsdatum till Årets Företagare i Bollnäs är 2023-03-31.

Till nomineringsformuläret Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
23 december 2022 kl. 10.09