Möjliggöraren Lena Wexén

Bild på Lena Wexén på Bollnäs bostäder

I Bollnäs kommun finns många tjänstepersoner som har kontakt med företagare i olika frågor. En av dessa är Lena Wexén på Bollnäs bostäders kundcenter.

Vem är Lena och vad arbetar du med på Bollnäs bostäder?

Jag är från Växbo men har bott i Bollnäs i hela mitt vuxna liv. Har sambo och två utflugna döttrar. Tillbringar mycket av min fritid i Fagernäs där vi har en stuga. Jag arbetar på vårt Kundcenter med marknadsföring och lokalfrågor.

Är det många företagare som hör av sig till er och hyr ni ut mycket lokaler till företag?

De flesta som hör av sig till oss gör det som privatpersoner, men självklart har vi även flera företag som hyresgäster i vårt fastighetsbestånd.

I era kontakter med företagare, vilka är de vanligaste frågorna ni får?

Vi får såklart många frågor. Men de är av det mest varierande slag och den ena frågan är inte den andra lik. Det är tjusningen med att arbeta här. Det är ett varierande arbete där man ständigt lär sig nya saker.

Hur är samarbetet med alla föreningar som Bollnäs bostäder har avtal med?

Vi har ett bra samarbete med det lokala föreningslivet. Bollnäs Bostäder har gjort ett aktivt val att sponsra lokalt och inte enskilda individer. Vår avsikt är att sprida sponsringar så att så många som möjligt får ta del av det som erbjuds. För att nämna några exempel så har vi sponsrat fri åkning i Koldemoåsen under en dag på sportlovet och Fotbollskul som arrangeras för barn och ungdomar på Solrosen i augusti mm.

Hur arbetar Bollnäs bostäder med social hållbarhet?

Bolaget har en representant i Bollnäs kommuns styrgrupp för social hållbarhet. För övrigt är trygghetsfrågor något som är ständigt aktuellt hos oss. Vi arbetar brett med en mängd olika insatser och samarbetar med både föreningar, företag och kommunala förvaltningar och bolag.

Har du något tips till företagare som funderar på att hyra sin första verksamhetslokal?

Kolla upp vilka regler som gäller för din verksamhet så att du vet vad du söker. Gör en budget så att du vet hur mycket du har möjlighet att betala för en lokal. Våga och vinn.

Namn: Lena Wexén
Roll: Lokaler och marknadsföring, kundcenter Bollnäs Bostäder.
Telefonnr: 0278-259 21
Epost: lena.wexen@bollnasbostader.se

Sidinformation

Senast uppdaterad:
24 maj 2023 kl. 08.51