Sommaröppet!

Näringslivsutvecklare Tommy Henriksen

Många reflektioner kan dyka upp under sommar och semestertider. Vi finns därför tillgänglig under hela sommaren för dig som funderar på att starta eget eller som redan är företagare och funderar på att ta ett steg vidare i ditt företagande. Du kan även höra av dig om du har funderingar om höstens utbildningar kan vara något för dig.
Ett tips: Om du önskar få möjligheten att få hjälp från vårt rådgivningsnätverk ser vi helst att du har gått en starta eget-utbildning.

Semestern - tid att fundera?

Är det nu det är dags att göra något åt den idén du har funderat på ett tag? Boka tid med ett bollplank: Kontakta Tommy Henriksen, han finns tillgänglig hela sommaren.
E-post: tommy.henriksen@bollnas.se
Telefon: 0278-258 42

Starta eget-utbildning

Planering av höstens starta eget-utbildning pågår. Är du intresserad? Då kan du redan nu göra en intresseanmälan så kontaktar vi dig när planeringen är klar.
Gör en intresseanmälan här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Rådgivningsnätverk
- för dig som gått starta eget-utbildning

En samverkan mellan Ovanåkers kommun, Bollnäs kommun och lokala redovisningsbyråer med syfte att kvalitetssäkra starta eget rådgivningen i våra två kommuner.

Målgruppen för rådgivningen är de som först och främst har genomgått starta eget-utbildning och som kommunernas näringslivskontor bedömer är redo att bli anvisat till expert-rådgivning.
Här kan du läsa mer om vilka redovisningsbyråer som ingår i nätverket. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nyhetsbrev?

Signa upp för att få samlade nyheter till din e-post Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
6 juli 2023 kl. 09.31