Företagarfrukost 4 maj - Scandic Bollnäs

Tema inom livsmedelsproduktion.
Vi gästas av Pontus Lamberg från Agtira som kommer och berättar om verksamheten, revolution och innovation inom livsmedelsproduktion!
Framtidens odling styrs med hjälp av avancerad teknik, datorer och program som optimerar skörden. Agtira har en unik kompetens när det gäller växthus- och inomhusodling, vi skapar färdiga anläggningar för urbana miljöer med minimal inverkan på miljön. Affärsmodellen kallas FaaS, Farming as a Service, det betyder att de bygger och driftar anläggningen samt skördar varje dag året runt.
År efter år!
”Grönsakerna är alltid färska och smakar jättegott! Handlarna blir nöjda. Konsumenterna blir nöjda. Ja, till och med planeten blir nöjd eftersom vi minskar matsvinnet och kapar transporterna!”

Du som företagare i Bollnäs kommun, oavsett bransch eller storlek på företag är välkommen att delta på våra företagarfrukostar.

Företagarfrukostarna är en mötesplats för samtal och dialog mellan företagare, politiker och tjänstepersoner.

Näringslivs- och utvecklingskontoret i Bollnäs kommun arrangerar frukostträffar på Scandic i Bollnäs, samt "lokala företagarfrukostar" på olika platser i kommunen. Förutom en god start på dagen, ta del av intressanta föreläsningar och gäster, nätverka, ställ frågor, och kanske till och med hitta nya samarbetspartners och kunder.

Det är kostnadsfritt att delta på våra företagarfrukostar. Välkommen att anmäla dig!