Så skapar du inlägg som sticker ut!

Vi bjuder in till en inspirations- och utbildningskväll för kreativa inlägg på sociala medier. Lär dig ta säljande bilder, ta hjälp av AI och sy ihop detta till ett inlägg som går hem på Instagram och Facebook.

Kvällen består av fyra delar och innehåller:

1. Bilder: Hur du ska tänka när du tar dina bilder. Hur kan ljuset påverka bilden och hur kan du genom rätt komposition ändra hela uttrycket i en bild.
2. AI: Hur kan du som företagare använda Chat GPT för att få hjälp att marknadsföra dig genom sociala medier.
3. Strategi: Här utlovas tips och trix som du direkt under kvällen kan börja använda för att dina Instagram-inlägg ska få dina följare att engagera sig och trycka på ”gilla” - och nå ut till fler än de som redan följer dig.
4. Workshop: Ni blir indelade i grupper och får en uppgift att arbeta med. Vi avslutar med att diskutera kring uppgiften och ha dialog samt kunskapsutbyte.

Till alla företagare och föreningar
Du som vill lära dig mer om hur man skapar inlägg som sticker ut. Vi gästas av två experter inom områdena Sociala Medier och AI, Josefin Sköld från Gillabyrån och Göran Husman från Humandata.

  • Datum: torsdag 25 januari
  • Tid: 18:30 – 21:00
  • Plats: Kulturhuset i Bollnäs
  • Utbildningen är kostnadsfri och arrangeras av Näringslivs- och utvecklingskontoret i Bollnäs kommun i samarbete med Gillabyrån & Humandata.

Frågor?
Kontakta Sandra Williamsson, Bollnäs kommun
sandra.williamsson@bollnas.se