Företagarfrukost 26 september - Scandic

Under Innovation Week X, har vi tema innovation på vår företagarfrukost. Vi gästas av Marenordic och K Ungh, två av Bollnäs kommuns mest innovativa företag!

  • Datum: Torsdag 26 september
  • Tid: 07:30-09:00 (program från kl 08:00)
  • Plats: Scandic Bollnäs

Marenordic
Gästföreläsare: Lilian Whitehead, Lars Eriksson, Johan Pettersson.

Marenordic i Kilafors tillverkar och säljer kemikalieprodukter till pappersbruk runt om i hela Norden. Den högteknologiska tillverkningen sker från produktionslokalerna strax söder om Kilafors. De ingår i koncernen Mare som är en av de största privatägda europeiska tillverkarna och leverantörerna av kemiska lösningar på marknaden idag.

K Ungh
Gästföreläsare: Kjell Ungh.

K Ungh AB är en modern och effektiv tillverkare av våtservetter. Tillverkningen sker i specialdesignade anläggningar byggda för just deras process och typ av produkter. Våtservetterna används för babyvård, intimvård, familjevård, sjukhusvård, kosmetika, städning mm. De har idag 80% av den svenska marknaden och produkterna är godkända av det Nordiska miljömärket (Svanen), Bra Miljöval (Bra Miljöval) och Astma Allergy Nordic Label mfl.

Du som företagare i Bollnäs kommun, oavsett bransch eller storlek på företag är välkommen att delta på våra företagarfrukostar.
Det är en mötesplats för samtal, nätverkande och dialog. De lokala företagarfrukostarna arrangeras i samverkan med Företagarna Bollnäs.

Ta del av intressanta föreläsningar och gäster, ställ frågor och kanske till och med hitta nya samarbetspartners och kunder.