Nu öppnar våra gym!

Vi är glada att äntligen kunna hälsa dig välkommen tillbaka till gymträning i Arbrå, Bollnäs och Kilafors sporthallar samt Höghammarhallen!

Utrustningen är nu på plats och vi ser fram emot att träffa dig från och med den 28:e februari, då gymmen öppnar igen. Öppettider hittar du under respektive Gym.

Kom igång i våra uppdaterade gym

Vi hjälper dig gärna att lära känna den nya utrustningen för styrke- och konditionsträning.

Under öppningsveckan kommer bokningsbara tider för introduktion och visning av utrustningen att erbjudas. Våra hälsopedagoger och instruktörer guidar dig i hur du ställer in och använder maskinerna.

Introduktionen sker i grupp med begränsat antal platser. Du bokar din plats via passbokningssystemet Länk till annan webbplats..

För att kunna boka introduktionspasset behöver du ha ett giltigt träningskort samt registrera dig som ny användare om du inte har en inloggning sedan tidigare.

Vad händer med ditt träningskort?

Giltighetstiden för ditt gymkort (årskort) har justerats och flyttats fram. I våra kassor kan du få hjälp att se ditt nya giltighetsdatum. Där kan du också få ett nytt kort utskrivet om du så önskar. Du som har en giltig inloggning till passbokningen kan också se ditt korts nya giltighetsdatum där.

Du som under stängningen nyttjat ditt träningskort hos annan gymaktör
Du har möjlighet att fortsätta träna hos din valda aktör hela februari samtidigt som du är välkommen att träna på de kommunala gymmen från och med öppningsdatum. Kort med delbetalningsavtal debiteras som vanligt. Årskort har fått förlängd giltighetstid.

Du som valt att avvakta tills gymmen åter är öppna
Du är välkommen att börja träna hos oss från öppningsdatum. Korten debiteras från den 1 mars. För kort med delbetalningsavtal startar faktureringen från den 1 mars. Årskort har fått förlängd giltighetstid med motsvarande antal dagar som gymmen varit stängda med anledning av pandemin och upphandlingsprocessen.

Du som valt att byta ditt gymkort mot gruppträningskort under stängningen Om du inte vill fortsätta med gruppträningskortet kan du byta tillbaka det till ett gymkort i någon av våra kassor. Där kan du också uppgradera till kort om du vill både träna i gym och gå på gruppträningspass i fortsättningen. Kort med delbetalningsavtal debiteras som vanligt. Årskort fick i redan i samband med ditt byte förlängd giltighetstid. Den flyttades då fram med motsvarande antal dagar som gymmen varit stängda med anledning av pandemin och upphandlingsprocessen.

Trivsel och träning i en frisk miljö

Det är viktigt för oss att du och alla andra besökare kan träna i en frisk miljö. Tillsammans fortsätter vi självklart att ta ansvar och visa hänsyn mot varandra. Vi som arbetar på anläggningarna ser till att lokalerna hålls rena och fräscha, och vi är tacksamma för att du som besöker oss även i fortsättningen rengör de redskap och maskiner som du använt under ditt träningspass.

Tänk på att:

  • Stanna hemma om du har symtom på sjukdom.
  • Tvätta händerna.
  • Rengöra utrustning och maskiner noggrant.
  • Undvika onödig trängsel.
  • Följa de anvisningar och trivselregler som finns på anläggningarna.
  • Hålla dig uppdaterad om kvarvarande rekommendationer via Folkhälsomyndigheten Länk till annan webbplats..

Sidinformation

Senast uppdaterad:
1 mars 2022 kl. 15.53

Sidfot