Bastuutrymmen stängda på Bollnäs Simhall

Vi har upptäckt skador i Bollnäs simhall, som resulterat i att båda basturummen på herravdelningen och ångbastun på relaxavdelningen stängts på obestämd tid.

Det rör sig om ett omfattande vattenläckage från herrarnas bastu ned till tvättstugan i källaren. Ett annat fel som konstaterats är omfattande fuktskador i ångbastun på relaxavdelningen vilket medfört att även den behövt stänga. För att åtgärda skadorna krävs stora insatser.

– Det är omfattande skador som tyvärr drabbar våra kunder. Vi kan fortsätta att hålla Bollnäs simhall öppen med undantag från herrarnas bastu samt ångbastun i relaxavdelningen. Vi kommer att utreda problemen ytterligare och därefter ta ställning till vilka åtgärder och beslut som krävs. Vi gör ansträngningar för att hitta bra lösningar och hoppas att kunderna kommer att vara nöjda med våra åtgärder, säger fritidschef Anna Hammarström.

Så möjliggör vi bastubad för herrar

För att möjliggöra bastubad under tiden herrarnas ordinarie bastu hålls stängd hänvisar vi herrar över 18 år till bastun nere på relaxavdelningen.

Vi har utökat relaxavdelningens ordinarie tider för herrar och vi håller öppet ytterligare en dag. Alla är naturligtvis även välkomna att bada bastu på våra anläggningar i Kilafors och nyrenoverade simhallen i Arbrå.

Kompensation för kunder

Vi vill inte att stängningen ska drabba våra kunder allt för mycket och erbjuder därför möjligheten till kompensation genom förlängning av giltighetstiden med en månad. Det gäller för av herrar köpta bad/bastu-kort samt för samtliga kunder med relax-kort.

För att ta del av erbjudandet är du välkommen att besöka receptionen i Bollnäs sporthall.

Läs mer om öppettider på Bollnäs simhall.

Fler nyheter från Bollnäs kommun

Sidinformation

Senast uppdaterad:
9 september 2022 kl. 11.31