Folkets Park på Långnäs lever upp igen!

Flygbild Långnäs strand och Folkets park

Efter flera osäkra år av pandemi är det äntligen dags för en av Bollnäs pärlor att vakna ur sin törnrosasömn. Sommaren kommer bjuda på ett lika händelserikt som varierat program.

Programmet kommer innehålla något för alla med ett extra fokus på barn och unga.

– Det känns så väldigt roligt att kunna öppna portarna och välkomna Bollnäsborna till en levande folkpark i sommar, säger Maria Moreno som är verksamhetsansvarig på kulturenheten.

Sommaren på Folkets Park kommer vara både innehållsrik och lång. Säsongen sträcker sig från nationaldagen till lyskvällen den 27 augusti och innehåller allt från trolleriföreställningar, en storslagen EPA-träff och nystartad filmfestival till Brännbollsyra och unika matupplevelser.

Bred samverkan skapar ett rikt utbud

Nytt för i år är att Bollnäs kommun ansvarar för att samordna aktiviteterna på Folkets park. För att åstadkomma ett innehållsrikt program med brett utbud har vi valt att samverka, berättar Emil Westberg, producent på kulturenheten.

– Tack vare tät dialog och många samarbeten såväl inom den kommunala organisationen som med Bollnäs rika föreningsliv och näringsliv har vi jobbat hårt för att göra Folkets Park till ett attraktivt besöksmål alla dagar i veckan under hela sommaren, säger Emil.

Här kan du bada, äta både glass och en förstklassig middag och delta i någon av alla aktiviteter. Parken ska vara tillgänglig för alla.

En levande udde

Långnäs är ett unikt landmärke i Hälsingland. En fantastiskt naturskön och stadsnära udde med ett rikt utbud av upplevelser. Passa på att besöka Långnäs i sommar. Här kan du både campa, äta prisbelönta hamburgare, jogga, promenera och besöka Bollnäs juvel - Folkets Park. Unna dig ett avkopplande bad på Hälsinglands kanske vackraste strand, en middag på Terrassen eller varför inte en unik kulturupplevelse på något av alla våra evenemang.

Kontakt

folketspark@bollnas.se

Utbudet av aktiviteter och evenemang i Folkets Park i sommar uppdateras löpande. Se till att hålla dig uppdaterad på folketsparkbollnas.se eller på våra sociala medier:

facebook.com/folketsparkbollnas Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
instagram.com/folketsparkbollnas Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
30 maj 2022 kl. 15.50

Sidfot