LSS-boendet Kvarnvägen 4 vann utmärkelsen Årets arbetsplats!

Medarbetare från Kvarnvägen 4 tar emot blommor och diplom

Från vänster: Anna Persson, Tomas Johansson och Eva Lahenkorva.

Kvarnvägen 4 har utsetts till Årets arbetsplats i lokalt vård- och omsorgscollage Bollnäs-Ovanåker.

Varje år väljer den lokala styrgruppen för Bollnäs-Ovanåkers Vård- och omsorgscollege Årets arbetsplats samt Årets handledare. Detta görs för att uppmärksamma det viktiga arbete som arbetsplatserna och handledarna gör när de tar emot elever från vård- och omsorgsprogrammet.

Utmärkelsen Årets arbetsplats delades ut med motiveringen:

Årets arbetsplats 2022 tilldelas Kvarnvägen 4 för deras stora engagemang och varma mottagande av de elever som gör sin APL (arbetsplatsförlagt lärande) där. De har tillsammans skapat en lärmiljö där eleven ges goda möjligheter att få en lyckosam APL utifrån sina förutsättningar.

Kvarnägen 4 gratulerades idag av Eva Lahenkorva, verksamhetschef för äldreomsorg och särskilt boende, som delade ut blomma och diplom som togs emot av Anna Persson och Tomas Johansson.

Årets handledare tilldeledes Cecilia Ladänges från Gullvivans gruppbostad i Edsbyn.

Om Vård- och omsorgscollege

Vård- och omsorgscollege är ett samarbete mellan skolan, privata och offentliga arbetsgivare och fackförbundet som stöttar i frågor som gäller arbetsplats och anställning. Syftet är att säkerställa att vi har en bra utbildning. På Vård- och omsorgscollege diskuteras frågor som exempelvis arbetsplatslärande, handledare, arbets- och studiemiljö, utvecklingsmöjligheter, kompetens, inkludering och jämlikhet. Allt detta för att skapa förutsättningar för att få eleverna ska få jobb efter utbildningen, kunna utvecklas vidare på arbetsplatsen och vara en bra medarbetare för kollegor och brukare eller patienter.

Fler nyheter från Bollnäs kommun

Sidinformation

Senast uppdaterad:
16 juni 2022 kl. 16.23

Sidfot