Kurs för separerade föräldrar

En pappa som kramar sitt barn

17 november startar vi en kostnadsfri kurs för föräldrar som har separerat och vill få till ett bättre samarbete om de gemensamma barnen. Välkommen att delta!

Kursen Barn i Föräldrars Fokus (BIFF) är främst utformad för dig som har dina barn boende hos dig eller som har umgänge med dem. Målsättningen med utbildningen är att ge dig som förälder hopp, synliggöra barns behov och situation och arbeta med frågan ”Vad kan du som förälder göra för att underlätta för ditt barn?”

Kursen är kostnadsfri!

Mer om Barn i Föräldrars Fokus, BIFF

En grupp om 4–6 föräldrar träffas och pratar tillsammans med oss om vad du som förälder kan göra för att underlätta för ditt barn. Du träffas inte i samma grupp som ditt ex.

Kursen utgår från ett barnperspektiv, barnets rättigheter och kunskap om barn. Syftet är att få föräldrar att reflektera och få tips på hur de kan möta barnens behov.

Målet med kursen är att ge föräldrar kunskap och möjlighet att utveckla egna redskap som kan leda till att en svår situation blir mer hanterlig och begriplig för barnen.

Materialet i kursen är utformat av Rädda barnen.

Var och när?

Torsdagar klockan 17:00 – 19:00 den 17 november, 1 december och 15 december. Vi ses i Krokanenhuset, våning 3 i Familjerådgivningens lokal.
Adress: Collinigatan 2, Bollnäs

Kursledare: Lena Persson och Malén Sörfelth

Välkommen att delta!

Anmäl ditt intresse till

Malén Sörfelth
Telefon: 0278-255 00
E-post: malen.sorfelth@bollnas.se

eller

Lena Persson
Telefon: 0278-252 92
E-post: lena.a.persson@bollnas.se

Fler nyheter från Bollnäs kommun

Sidinformation

Senast uppdaterad:
27 oktober 2022 kl. 08.53

Sidfot