Välbesökta frukostträffar för företagare

Åhörare i ett konferensrum på Scandic i Bollnäs.

För ett år sedan bestämde vi oss för att ersätta våra företagarcaféer till företagarfrukostar, en mötesplats där företagare och föreningar, oavsett bransch eller storlek, kan träffas och föra samtal med varandra, politiker och tjänstepersoner från oss på Bollnäs kommun.

Frukostträffarna hålls både på Scandic i centrala Bollnäs och på flera andra olika platser i Bollnäs kommun.

– Det är fantastiskt att se en sådan uppslutning från näringslivet. Att ha träffarna just under frukost har gett ett enormt uppsving. Under frukosten får deltagarna ta del av intressanta föreläsningar och gäster, nätverka, ställa frågor, och kanske till och med hitta nya samarbetspartners och kunder. Många företagare kommer på varje träff och det tycker jag känns som ett kvitto på att vi göra något bra för företagarna i Bollnäs, säger destination- och turismutvecklare Sandra Williamsson.

Under dagens frukostträff, som hade temat hälsa, fick deltagarna lyssna till Håkan Böös och om hans väg tillbaka från missbruk, Matilda Björkbacka från Region Gävleborg som berättar om projektet Dans för hälsa och Bollnäs kommuns folkhälsostrateg Anna-Maria Säll som berättade om hur Bollnäs kommun arbetar med folkhälsa.

Göran Husman, Humandata, som är en återkommande deltagare sa så här om våra frukostträffar:

– För mig som nyinflyttad företagare är det otroligt viktigt att ha de här mötena, för det ger mig en chans att knyta kontakter med andra företagare och förstå vad kommunen och andra organisationer planerar att göra. Det är värt guld faktiskt!

Karin Helin, Helins bokhandel, sa så här om frukkosträffarna:

– Det är ett väldigt enkelt och kravlöst sätt att få reda på jättemycket och vi får möjlighet att nätverka och prata om saker vi funderar över.

Totalt i år kommer Bollnäs kommun att ha arrangerat 16 stycken företagarfrukostar. Det är kostnadsfritt att delta.

Gör som många andra företagare, anmäl dig till nästa frukostträff!

Fler nyheter från Bollnäs kommun

Sidinformation

Senast uppdaterad:
27 oktober 2022 kl. 11.34

Sidfot