Nominera till Bollnäs kommuns miljö- och klimatpris!

Nu är det dags att nominera till Bollnäs kommuns miljö- och klimatpris 2022. Priset delas ut till en person, organisation, förening eller annan verksamhet som under året arbetat för en bättre miljö och minskad klimatpåverkan i Bollnäs kommun.

Plockar din granne skräp i naturen vid varje hundpromenad? Cyklar din kompis till skolan varje dag i alla väder? Eller vet du ett företag som har minskat sin klimatpåverkan?

Kommunens miljö- och klimatpris kommer att delas ut till den person, organisation, förenering eller annan verksamhet som under året arbetat för en bättre miljö och minskad klimatpåverkan i Bollnäs kommun. Både små och stora insatser gör skillnad.

Nomineringen är öppen fram till och med 18 april.

Juryn består av kommunstyrelsens arbetsutskott.

Pris och prisutdelning

Vinnaren kommer förutom äran och ett diplom också få ett pris skapat av den kommunala verksamheten Davidsgårdens hantverk.

Prisutdelning sker under Miljöveckans sista dag den 22 april cirka kl. 11.40 i Colliniparken utanför Kulturhuset i Bollnäs.

Miljöveckan Bollnäs 17-22 april

Kontakt

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Camilla Persson, processledare - ekologisk hållbarhet via e-post camilla.b.persson@bollnas.se.

Fler nyheter från Bollnäs kommun

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2 maj 2023 kl. 09.33

Sidfot