Föreningar: Dags att söka verksamhetsbidrag!

Barn som spelar fotboll

Den 25:e augusti är sista dagen för föreningar att söka aktivitets- och ledarutbildningsbidrag för perioden 1 januari - 30 juni 2024.

Föreningar i Bollnäs kommun ansöker om bidrag via e-tjänsten Aktivitetsbidrag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

För att göra en ansökan behöver föreningen ange en föreningsadministratör. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

De bidrag som föreningen är berättigad att söka finns synliga under den perioden som bidragen är öppna för ansökan.

Föreningsadministratör

Alla föreningar behöver en kontaktperson knuten till föreningen för att kunna logga in och göra ansökan. Vi kallar det föreningsadministratör. Ange föreningsadministratör via vår e-tjänst Föreningsadministratör Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.:

Föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet

Föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet har möjlighet att använda en kommunfil som skapas i samband med ansökan i idrottonline och behöver inte föra närvaro i systemet.

Föreningar som vill söka kommunalt aktivitetsstöd behöver då godkänna i idrottonline att Bollnäs kommun får hämta hem filen från Riksidrottsförbundet.

Föreningar anslutna till andra Riksförbund

Föreningar som inte är anslutna till Riksidrottsförbundet kan lägga upp medlemmar och föra närvarostatistik i systemet, det förenklar er ansökan vid kommunalt aktivitetsstöd.

För man närvaro i annat system eller på annat sätt, måste närvarolistor och sammanställning bifogas i ansökan.

Kontakt

Föreningsstöd
foreningsstod@bollnas.se

Fler nyheter från Bollnäs kommun

Sidinformation

Senast uppdaterad:
9 juli 2024 kl. 11.47