Företagsbesök skapar dialog och bättre förståelse

Bild inne i Kilafors Industris fabrikslokal på Stefan Halvarsson, Abdullahi Cadaani (S) Kommunalråd, Kommunstyrelsens ordförande, Peter Eriksson, näringslivschef och Anders Söderqvist.

Vi genomför företagsbesök för att stärka dialogen med lokala företagare. Syftet är att få en bättre förståelse för företagens behov och hur kommunen kan bidra till deras utveckling.

Tillsammans med kommunens politiska ledning har Näringsliv- och utvecklingskontoret genomfört ett antal företagsbesök för att ”ta pulsen” på vårt lokala näringsliv.

Under besöken får företagarna möjlighet att uttrycka sina behov när det gäller kommunalt stöd, kompetensutveckling, nätverksformer med mera.

Genom dialogen kan kommunen få värdefull feedback om vad som fungerar bra och vad som kan förbättras.

Företagsbesök stärker dialogen med våra lokala företagare och hjälper oss förstå deras behov för att bättre bidra till utveckling, säger Abdullahi Cadaani (S), kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande.

Vill du att vi kommer på besök?

Kommunens företagsbesök sker på olika sätt. Ibland besöks ett enskilt företag, andra gånger genomförs en "företagsturné" där flera företag besöks under samma dag.

Företagsbesöken är ett viktigt mötesforum i vår dagliga kontakt med näringslivet. Det skapar förståelse för företagens behov och vad vi från kommunen kan bidra med. En uppskattad möjlighet till dialog, säger Peter Eriksson, näringslivschef på Bollnäs kommun.

Är ditt företag intresserad av att få besök av näringsliv- och utvecklingskontoret kan du höra av dig till naringslivochutveckling@bollnas.se

Hej företagare

Vi träffar regelbundet företagare och entreprenörer inom olika branscher och presenterar i en intervjuserie som heter ”Hej företagare”.

Syftet med intervjuerna är att synliggöra, inspirera och visa bredden på näringslivet i vår kommun, en kommun med över 3200 verksamheter, säger Veronica Tannerstål, näringslivsutvecklare på Bollnäs kommun.

Tipsa om en företagare vi borde träffa? Mejla oss på naringslivochutveckling@bollnas.se

Mer information

Läs om våra företagsbesök (Näringsliv- och utvecklingskontorets Facebooksida) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Intervjuserie - Hej företagare

Starta och driva företag

Näringsliv- och utvecklingskontoret

Bildbeskrivning: Bild inne i Kilafors Industris fabrikslokal på Stefan Halvarsson, Abdullahi Cadaani (S) - Kommunalråd, Kommunstyrelsens ordförande, Peter Eriksson - näringslivschef och Anders Söderqvist.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
10 juli 2024 kl. 10.46