Synpunkter och klagomål

Om du är missnöjd eller har synpunkter på en verksamhet inom vår förvaltning, tar du i första hand kontakt med ansvarig personal. Upplever du inte att du får svar på dina frågor i första skedet, ser vi gärna att du skriver till oss via vår e-tjänst.

Du har rätt att lämna synpunkter och klagomål anonymt, men om du vill ha en personlig återkoppling på ditt ärende måste du lämna namn och kontaktuppgifter.

Om du inte har möjlighet att registrera dina synpunkter digitalt går det bra att skicka dem med post till

Bollnäs kommun
Utbildningskontoret
821 80 Bollnäs

Om du inte är nöjd med kommunens hantering av dina synpunkter eller klagomål kan du göra en anmälan till Skolinspektionen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Fristående verksamheter

Om du har synpunkter eller klagomål på de fristående förskolorna eller grundskolorna samt fritidshemmen, vänder du dig direkt till respektive enhet.

För synpunkter på gymnasieskola eller gymnasiesärskola vänder du dig till Hälsinglands utbildningsförbund, www.hufb.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi vill veta vad du tycker!

Synpunkterna som du delar med dig av ger oss möjlighet att ytterligare förbättra och utveckla vår verksamhet. Vi är skyldiga enligt skollagen att vidta åtgärder om vi hittar brister i vår verksamhet.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
17 augusti 2022 kl. 09.14

Lämna synpunkt eller rapportera fel på sidan till:

Sidfot