Skärpta allmänna råd i Gävleborg för att minska smittspridningen av covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
  • Bannerbild kulturhuset 800x220px
 

Creedence Tribute - INSTÄLLT

Musik
CT_768x768
Datum: den 23 oktober 2020 19:30

Creedence Tribute” på Kulturhuset ställs in!

Kära publik!

Arrangören av konserten ”Creedence Tribute - Rockin All Over The World” har valt att ställa in konserten som skulle äga rum den 23 oktober 2020. Detta på grund av den rådande Corona-pandemin och effekterna av den.

Era biljetter kommer att återköpas så snart som möjligt. Har ni köpt biljetterna online behöver ni inte göra någonting, bara sitta lugnt i båten så kommer pengarna trilla tillbaka in på ert konto. Dock vill vi be om överseende med att detta kan ta en stund. Ni som köpt biljetterna hos oss behöver besöka oss under ordinarie öppettider för att återköpa biljetten över disk.

Följ nu myndigheternas rekommendationer och ta hand om er så hoppas vi att vi ses snart! 

---------------------------------------------------------------------------


Fredag 23 oktober 19.30
Kulturhuset
Stora scenen, numrerat
Längd ca 2 tim 10 min inkl paus
 
Biljetter: 595 kr. Pris inkl. serviceavgift.
 
Du kan även köpa dina biljetter i Kulturhusets reception, öppettider: måndag 9-17, tisdag - torsdag 8-17, fredag 8-16 samt lördag 10-14.
Biljettkassa öppnar också alltid en timme innan konsertens början.

Arrangör: Besterman
 

Creedence Tribute - "Rockin All Over The World Tour"

Nu är det äntligen dags för Creedence Tribute med ny en omfattande sverigeturné med en helt ny hyllningsshow till Creedence Clearwater Revival "Rockin All Over The World Tour" - En helkväll med hitsen, historierna och nostalgin kring ett av världens största band.

Efter den succéartade och utsålda konserthusturnéerna hösten 2017 och våren och hösten 2018 med över 70 konserter är nu Creedence Tribute tillbaka.

Den nya hyllningsshowen till Creedence Clearwater Revival innehåller naturligtvis en massa av de klassiska hitlåtarna blandat med en del överraskningar bland annat önskemål från fansen.

"Rockin All Over The World Tour" är nyproducerad magnifik konsertupplevelse, där låtarna ramas med underfundiga historier om ett av världens största rockband, vars musik för evigt lever kvar hos gamla och nya fans.

Creedence Tribute är både röstmässigt och musikaliskt så nära originalet att, om man blundar, upplever man det faktiskt som att det är Creedence Clearwater Revival som står på scenen.

De nya showen kommer att bli den största hyllningskonserten någonsin till CCR och det största och svängigaste rockpartyt på landets konserthus hösten 2020.

 

 

 

Alla datum


  • den 23 oktober 2020 19:30