Bollnäs kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
  • Bannerbild kulturhuset 800x220px
 

Jon Henrik Fjällgren - NYTT DATUM

Musik
Jon_Henrik_banner_900x1200px
Datum: den 4 september 2020 19:29

Konserten med Jon-Henrik Fjällgren flyttas till hösten

Kära publik!

Här följer ett meddelade från Live Nation, arrangören av denna konsert:

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Jon Henrik Fjällgrens konsert på Kulturhuset, Bollnäs den 22 maj, utan konserten kommer att flyttas fram till fredagen den 4 september kl 19.30. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor!

Som sagt, kontakta oss om ni har frågor och ta hand om varandra!

------------------------------------------------------------------------------

Kulturhuset
Stora scenen, numrerat
Insläpp: ca 19.00
Åldersgräns: 13 år

Biljetter: 495 kr, pris inkl. serviceavgift.

Du kan även köpa dina biljetter i Kulturhusets reception, öppettider: tisdag - fredag 10-15, lördag - måndag stängt

Biljettkassa öppnar också alltid en timme innan konsertens början.
 
Arrangör: Live Nation
 

JON HENRIK FJÄLLGREN - A CELEBRATION TO MOTHER EARTH

Fredagen den 4 september ställer sig Jon Henrik Fjällgren på Kulturhusets scen för att ge tillbaka och hylla Moder jord. Detta genom en sprakande och trollbindande show med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt.  

Efter genombrottet i Talang, tre starka bidrag i Melodifestivalen, två album och med över 50 miljoner streams har nu Jon Henrik Fjällgren tagit ett helt nytt grepp om sitt artisteri. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga Jon Henrik närmst hjärtat och detta är något som han nu utvecklat ytterligare.

”Som same och med rötter från det colombianska indianfolket har jag alltid haft en stark förankring till naturen. För mig är Moder Jord grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna kväll”.

”Musiken jag har på gång framöver känns väldigt speciell, som att jag nu för första gången står på egna ben på riktigt.”

I slutet av 2019 släppte Jon Henrik Fjällgren singeln ”The Way You Make Me Feel” där hans jojk för första gången ackompanjeras med engelska texter. Detta och otroligt mycket mer får vi äran att uppleva live när Jon Henrik intar Kulturhuset i Bollnäs.

 

 

 

Alla datum


  • den 4 september 2020 19:29