Bollnäs kommun följer myndigheternas råd och riktlinjer gällande covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
God fortsättning! Tillsammans håller vi i och ut!
Samlad information om Covid-19
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!
Hitta företag och föreningar som erbjuder utökad service med anledning av covid-19!

Nattvandrarna i Bollnäs ingår i Riksnätverket Nattvandrare i Sverige och arbetar aktivt för att skapa trygghet för barn och unga. Den ideella föreningen bygger på föräldrar och vuxna och verksamheten är i stort behov av fler engagerade för att kunna finnas till på fler fredagar och lördagar. 

Bollnäs kommun är en av de som stöttar Nattvandrarna i sitt arbete med att skapa trygghet för barn och unga. Men Nattvandrarna behöver också din hjälp! Anmäl dig som nattvandrare.

Mer information och kontaktuppgifter

Besök Nattvandrarnas hemsida för mer information om hur du kan anmäla dig som nattvandrare eller stötta föreningen ekonomiskt www.nattvandra.se 

En kväll som nattvandrare (information från Nattvandrarnas hemsida)

"Vi har roligt på våra vandringar. Man träffar glada och trevliga ungdomar. Nattvandring innebär att man ska vara ett vuxet stöd för ungdomar. Vuxna med ett gemensamt intresse att tillsammans gå ut och träffa ungdomar i deras verklighet.

Vi träffas i vår lokal Odengatan 4 klockan 20:30. En genomgång av kvällen med gruppledaren och eventuell polis, fältare och räddningstjänst, vi delar upp oss i vandrargrupper, sedan börjar vår vandrarkväll. Vi vandrar runt på staden och andra områden.

Vi pratar med ungdomar och blandar oss med dom. Grupperna fikar en gång under kvällen på våran lokal. När discona är slut så följer vi med ungdomarna till nattbussarna. Där ser vi till att allt går lugnt till och att alla kommer med sina bussar".

Sedan är kvällen slut för oss Nattvandrare. Vi går tillbaka till lokalen för att prata lite om hur kvällen har varit och skriver en rapport.
Kvällen kan sträcka sig till ca. 01.30 - 02.30.

 

Dela på Facebook