Är du intresserad av vad det innebär
att vara God man?
Anmäl dig till utbildning den 2 december
Mina sidor Vår självservice där du hittar blanketter och e-tjänster.
Logga in enkelt med bank-ID.

För att ge bästa service och information till våra besökare har vi utsett fyra platser till InfoPoints. En InfoPoint är en bemannad turistserviceplats som fungerar som ett komplement till turistbyrån. Syftet med InfoPoints är att besökare ska känna sig välkomna och välinformerade med målet att fler nöjda gäster stannar fler nätter samt rekommenderar sina vänner och bekanta att besöka Bollnäs kommun.

Vid våra InfoPoints får besökare hjälp och tips av kunnig personal samt hittar broschyrer och kartor över området. Platserna känns igen genom det vita och gröna auktorisationsmärket InfoPoint. Våra InfoPoints finns på följande platser:

Mobackes Trädgårdscenter - Som ett av Bollnäs största besöksmål sett till besökare med cirka 300 000 besökare per år är Mobackes en bra plats att nå både besökare och invånare. Med det geografiska läget intill riksväg 83 är exponeringen för besökare söderifrån stor. Även närheten till centrum är gynnsam. Dessutom har Mobackes Trädgårdscenter öppet året runt, vilket är viktigt för InfoPoints.

ICA Kilafors – Ur besökssynpunkt ät Kilafors en viktig ort då det är den första orten som besökare söderifrån möter. Kilafors är också en central plats för besökare i södra delar av kommunen.

Växbo Lin – Med över 100 000 besökare per år är Växbo Lin ett av kommunens mest populära besöksmål och därmed en utmärkt placering för en InfoPoint.

Orbaden SPA & Resort - Orten Orbaden är ett av våra mest besökta områden, med flera av kommunens större besöksmål inom några kilometers avstånd. Med verksamhet året om och ett stort antal besökare, både till resorten och till badstranden nedanför är Orbaden SPA & Resort en central del av destinationen. Orbaden är också den ort som besökare först möter om de kommer norrifrån via riksväg 83.