Mina sidor Vår självservice där du hittar blanketter och e-tjänster.
Logga in enkelt med bank-ID.
Följ med i projektet Sveriges bästa resecentrum i Bollnäs
Hur lång tid tar det att få ett bygglov egentligen?!

Bollnäs kommun driver sedan 2016 projektet ”Nyföretagar- och affärsutveckling för utrikesfödda” där kontoret för Näringsliv och utveckling tillsammans med Almi håller starta eget-utbildningar på lätt svenska. Som avslutning erbjuds kursdeltagarna att åka till mässan Eget företag, Sveriges största mötesplats för den som driver eller vill starta företag. Tillsammans med dem åker deltagare från den ordinarie Starta eget-utbildningen som vi håller på kvällstid. Intresset är stort och därför fylldes en buss snabbt. Kul tycker vi och önskar alla kursdeltagarna lycka till i sitt företagande!

buss webb

Mässan Eget Företag
Under mässan eget företag samlas årligen 1000-tals personer för att få inspiration, vägledning att få träffa likasinnade, experter, rådgivare och få information som ska hjälpa dem framåt i deras företagande. Mässan erbjuder 100 seminarier, utställning och scenprogram med gäster från entreprenörsvärlden.

Är du intresserad av att starta eget företag har vi samlat information till dig under rubriken Arbete Näringsliv på bollnas.se.