Mina sidor Vår självservice där du hittar blanketter och e-tjänster.
Logga in enkelt med bank-ID.
Följ med i projektet Sveriges bästa resecentrum i Bollnäs
Hur lång tid tar det att få ett bygglov egentligen?!

Kundcenter i stadshuset har fått sig ett ordentligt ansiktslyft.

För att utnyttja lokalens yta på bästa sätt har informationsdisken flyttats vilket gett plats för två nya besöksrum. Besöksrummen har glasväggar som släpper in mycket ljus. Vi har också målat om och fräscha upp väggarna.

Liksom tidigare är kundcenter tillgänglighetsanpassat med taktila stråk i golvet. Det är hjälpmedel för synskadade att se och känna vägen fram till informationsdisken. För att ytterligare tillgänglighetsanpassa kundcenter vi målat med en mörkare färg runtom informationsdisken för att kontrasterna ska göra det lättare för synskadade att urskilja vart de ska gå.

Reaktionerna efter ombyggnationen är positiva bland både besökare och personal. Det som uppskattas mest är att lokalen upplevs som mycket större, luftigare och mer välkomnande.

Välkommen att besöka stadshuset och det nya, moderna kundcentret!

kundcenter webb