Mina sidor Vår självservice där du hittar blanketter och e-tjänster.
Logga in enkelt med bank-ID.
Följ med i projektet Sveriges bästa resecentrum i Bollnäs
Hur lång tid tar det att få ett bygglov egentligen?!

En mötesplats där företagare, politiker och tjänstemän tillsammans kan föra samtal och mingla om frågor som rör dig, ditt företag och kommunens utveckling.

puff webb 587 foretagarcafe

Du som företagare får ny kunskap, framföra dina åsikter, ställa frågor, nätverka, kanske till och med hitta nya samarbetspartners och kunder. Samtidigt får vi veta vad du som företagare har för behov, nu och i framtiden. Varje månad får du träffa engagerande och intressanta föredragshållare som pratar om viktiga frågor som rör kommunens utveckling och dig som driver företag. 

Tillsammans kan vi föra kommunen och näringslivet framåt med ett bättre företagsklimat som resultat.

Plats: Caféterian i Bollnäs Stadshus
Tider: Drop in mellan 16:00 – 19:00
Förtäring: Vi bjuder på fika! (se extra information nedan om fika den 23/5)
Föredrag: Start kl 17,  ca 15-20 minuter långt. 

Företagarcafé 23/5

Tema: Lokala jobbspår i Bollnäs kommun

För att öka anställningsbarheten hos arbetssökande har Bollnäs kommun, Arbetsförmedlingen, Hälsinglands Utbildningsförbund och Bollnäs Folkhögskola tillsammans med Delegationen för unga och nyanlända till arbete, utvecklat lokala jobbspår. Ett jobbspår innebär en paketering av utbildningar och insatser som gör de arbetssökande mer anställningsbara.

De lokala jobbspåren utgår från näringslivet- och arbetsmarknadens behov av arbetskraft och vid Företagarcafé presenteras arbetet som pågår av Arbetsmarknadsenheten, Bollnäs kommun.

Därefter blir det en öppen dialog om vilka kompetensutvecklingsbehov som finns hos arbetsgivare i kommunen.

Extra information om fika 23/5: Denna gång bjuds det på smörgåstårta och det kommer finnas vegetariskt altaernativ samt även variant med ost och skinka

Välkommen!