Bollnäs kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!
Har du frågor om Covid-19?
Hitta företag och föreningar som erbjuder utökad service med anledning av covid-19!

Arbetet på skateparken på Solrosen har avbrutits av ekonomiska skäl. Den planerade budgeten för projektet har överskridits mycket och vi kan därför i dagsläget inte färdigställa parken med alla planerade åkattraktioner. Vi kommer att undersöka om vi kan få ytterligare finansiering så att vi förhoppningsvis ska kunna slutföra den sista delen av skateparken.

Projektet med skateparken beräknades initialt kosta cirka 2,5 miljoner kronor. Hittills har den kostat 3,7 miljoner kronor.

– Jag tycker att det är tråkigt att vi inte kan göra skateparken helt klar nu, för det har varit vår absoluta intention. Vi vet att skateparken är en mycket uppskattad plats. Ungdomarna har verkligen sett fram emot att den ska bli klar. Så fort vi vet om vi kan lösa situationen kommer vi berätta det. Vi ber om tålamod och förståelse, säger Per Molin, fastighetschef.

Skateparken på Solrosen som är fullt användbar kan nyttjas av många skejtare som den är. Den kommer att hållas öppen som vanligt trots att parken inte är helt färdigställd. Det som saknas i den väl utbyggda skateparken är nybörjarrampen.

Skateparken på Solrosen