Bollnäs kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!
Har du frågor om Covid-19?
Hitta företag och föreningar som erbjuder utökad service med anledning av covid-19!

Välkommen till mötesplatsen där företagare, politiker, tjänstemän med flera för samtal om frågor som rör företag och kommunens utveckling. Företagarcafé arrangeras en gång i månaden i Stadshusets caféteria.

puff webb 587 foretagarcafe

Du som företagare får ny kunskap, framföra dina åsikter, ställa frågor, nätverka och kanske till och med hitta nya samarbetspartners och kunder. Samtidigt får vi veta vad du som företagare har för behov, nu och i framtiden.

Varje månad får du också träffa engagerande och intressanta gäster som berättar om viktiga frågor som rör företagande och kommunens utveckling. Till exempel bransch- och företagarorganisationer som berättar om sina verksamheter och vad de kan göra för dig som företagare.

Tillsammans utvecklar vi Bollnäs, med ett bättre företagsklimat som resultat.

Viktigt att känna till är att du kommer och går som du vill under företagarcafé på de tider som passar dig. Skulle det vara så att du kanske kommer sent och vill att vi har öppet lite längre, så säg bara till så ordnar vi det.

Plats: Caféterian i Bollnäs Stadshus
Tider: Drop in mellan 16:00 – 19:00
Förtäring: Vi bjuder på fika!
Föredrag: Start kl 17,  ca 15-20 minuter långt.

 

Företagarcafé 30/1 2020

Företagarcafé 30/1 genomförs i samarbete med Ovanåkers kommun och vi hälsar tillsammans alla företagare välkomna.

Tema: Gävle hamn

Gävle Hamn har redan ostkustens största containerterminal och nu ökas den till en kapacitet på 600 000 TEU (1 TEU motsvarar en 20-fots container). Det byggs också ett automatiserat höglager och en kontrollstation för livsmedel. En sammanlagd investering på närmare en miljard för att möta framtidens krav på hållbara logistiklösningar med en större överflytt från väg till järnväg och sjöfart enligt nationella godsstrategin.

För att utnyttja de logistiklösningar som finns för att nå klimatmålen, så måste vi ta ett större grepp, både nationellt och internationellt och vi måste göra det tillsammans. Gävle Hamn tillsammans med Bollnäs och Ovanåker kommun bjuder in för att berätta mer och möta lokala företag.

Gemensamt diskuteras effektiva möjligheter på godsflöden.

 Gävle hamn

Välkomna.

Kommande datum 2020: 30/1, 27/2, 26/3, 23/4 och 28/5