Bollnäs kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!
Har du frågor om Covid-19?
Hitta företag och föreningar som erbjuder utökad service med anledning av covid-19!

I familjerådgivningens lokaler i Krokanenhuset samlades idag ett 40-tal intresserade personer samt representanter från både politik och media för att ta del av invigningen som innehöll tal, mingel och snacks.

Chatarina Plomér, enhetschef på Individ- och familjeomsorgen välkomnade samlingen:
– Jag är stolt över att vi tillsammans med Ovanåkers kommun tagit över familjerådgivningen i vår egen regi. Vi vill ge mer familjerådgivning till invånarna!

Istället för att klippa ett band knöts ett rött och ett blått band samman. Det blåa representerade Bollnäs kommun och det röda Ovanåkers kommun. Som vi tidigare berättat har vi, tillsammans med Ovanåkers kommun, gjort en gemensam satsning och återtagit familjerådgivningen i egen regi för att ge familjer bättre tillgång till stöd i olika samlevnadsfrågor.

Socialcheferna från respektive kommun knyter ihop band.

– Livet är svårt att få ihop för många idag. Därför är det roligt att kunna erbjuda en modern familjerådgivning. Vi vill att fler ska få stöd i sina relationer, både för de som vill bygga vidare och för de som ska avsluta sin relation. Det gagnar även våra barn. Det är dessutom extra kul att få göra det tillsammans med Ovanåker, sa Tina Mansson Söderlund, socialchef i Bollnäs kommun i sitt tal.

Marita Lindsmyr, socialchef i Ovanåkers kommun fyllde i:
– Familjerådgivningen ska vara lättillgänglig och självklar för våra medborgare. Det finns behov!

 

Dela på Facebook