Bollnäs kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!
Har du frågor om Covid-19?
Hitta företag och föreningar som erbjuder utökad service med anledning av covid-19!

Trafikverket utför just nu arbeten på norra stambanan vilket gör att det är stopp i tågtrafiken dagligen under vissa tider under en längre tidsperiod. Ett längre stopp i tågtrafiken är planerat från torsdag till och med söndag den här veckan. Då kommer all tågtrafik att ersättas med bussar som går från busshållplatsen vid Max.

Vi utnyttjar tillfället
I byggnationen av Sveriges bästa resecentrum passar vi, i och med stoppet i tågtrafiken, på att utföra arbeten vid järnvägsövergången som är svåra att utföra annars. Konsekvensen för dig som resenär blir att du inte kommer att kunna gå mellan den tillfälliga busstationen och järnvägsövergången utan behöver gå runt resecentrumområdet enligt ritningen nedan.

Ritning över resecentrumområdet.

För att minimera påverkan på dig som resenär passar även ägarna av stationshuset på att lägga nytt golv i väntsalen vilket innebär att väntsalen hålls stängd under dessa fyra dagar.

På måndag 18 maj ska tågtrafiken gå som innan det längre tågstoppet och du kan röra dig som du kunde innan på resecentrumområdet och även använda väntsalen.