Bollnäs kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!
Har du frågor om Covid-19?
Hitta företag och föreningar som erbjuder utökad service med anledning av covid-19!

 

- Det känns otroligt roligt och inspirerande att kunna välkomna vår publik igen och erbjuda dem oförglömliga upplevelser i mötet med flera av landets mest namnkunniga och spännande scenkonstnärer. Och såklart gör vi det på ett ansvarsfullt sätt, säger producent Emil Westberg.

För att minimera alla risker för smittspridning kommer Kulturhuset bland annat begränsa antalet besökare kraftigt, se till att besökarna håller avstånd till varandra och ha bra förutsättningar att hålla en god handhygien.

- En normal höst säljer vi mellan 7 000 - 10 000 biljetter men i höst kommer vi bara sälja 50 biljetter per konsert, så det gäller att vara på hugget. säger Emil Westberg

Kulturhuset smygstartar höstens scenprogram med det nya stjärnskottet på den svenska jazzhimlen - Isabella Lundgren den 8 september och med den mycket meriterade och lika mångfacetterade bluessångerskan Louise Hoffsten den 12 september. Gemensamt för alla konserter och föreställningar är att formatet kommer bli exklusivt och intimt men såklart utan trängsel.

Den 4 september kl 12.00 kommer Kulturhuset offentliggöra och släppa biljetter till resten av höstens konserter och föreställningar.

Du köper din biljett på bollnas.se/biljetter. Vi ses i höst!

 

Kontaktperson
Emil Westberg, producent och programansvarig
Kulturhuset Bollnäs
073-275 46 86
emil.westberg@bollnas.se

Dela på Facebook