Bollnäs kommun följer myndigheternas råd och riktlinjer gällande covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
Vi söker
semestervikarier!
Skicka din ansökan idag
Samlad information
om Covid-19
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!
Upplev vintern i Bollnäs Kommun!

Under våren kommer Bollnäs kommun och Söderhamns kommun tillsammans genom projektet Hälsingland Live att sända tio unika och exklusiva konserter på Facebook. 

Hälsingland Live startades av produktionsteamet på Kulturhuset i Bollnäs när den första pandemivågen sköljde över oss i mars förra året. Projektet blev snabbt en succé och ett ljus i mörkret för många kulturälskare. Med framstående hälsingeprofiler på scenen och konserter skräddarsydda för rörlig bild lyckades man fängsla en stor publik över hela landet.

Efter 12 konserter, 100,000-tals visningar och storslagna konserter med flera av landets största artister har Hälsingland Live nu återigen hittat hem! I samarbete med P4 Gävleborg kommer Hälsingland Live under våren sända tio mini-konserter med några av landskapets allra finaste musiker och artister. Det blir intima, akustiska konserter, ofta från artistens eget hem, direkt hem till dig via Facebook och i radio.

- Vi vill visa hälsingeborna och resten av landet vilket frodigt kulturlandskap det här är. Hur det pyr och sjuder från kreativa själar i varenda vrå och buske. Därför känns det också helt rätt att visa upp konserterna för alla som vill se och höra både på Facebook och i radio. Två medier som de allra flesta har tillgång till, säger Kulturhuset i Bollnäs producent Emil Westberg.

- Konsertprogrammet visar på en imponerande bredd och skvallrar om att Hälsingland verkligen är ett rikt kulturlandskap, säger Emil.

Konsertprogram
10 februari - Monica Törnell

17 februari - Thomas von Wachenfeldt & Tomas Söderlund

24 februari Calle Stenman & Oskar Schönning

3 mars - Soulblivion

10 mars - Sofia Karlsson

17 mars - Nadja Evelina

24 mars - Kikki Danielsson

31 mars - Samantha Ohlanders & Staffan Jonsson

7 april - House of Say

14 april - Martin Rubashov


Konserterna sänds tio onsdagar i rad med start den 10 februari.

Klockan 12.15 i P4 Gävleborg

Klockan 21.00 på Hälsingland Lives facebooksida

Projektet Hälsingland Live drivs av Bollnäs kommun och Söderhamns kommun och produceras tillsammans med Berättelsebolaget.
"Hälsingland Live - hittar hem" produceras i samarbete med Sveriges Radio P4 Gävleborg.


Har du frågor?
Kontakta:

Emil Westberg, producent
073-275 46 86
emil.westberg@bollnas.se