Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!
Mina sidor Vår självservice där du hittar blanketter och e-tjänster.
Logga in enkelt med bank-ID.
Kommunen finns i sociala medier följ oss gärna >

Lördag den 21 augusti, mellan klockan 11-14 har Brotoget förvandlats till en spännande utställning med inspirerade företagare, fakta om näringslivet i vår kommun, intervjuer, underhållning av estetelever och trollkarl, tipsrunda, prisutdelning av silvertranan till årets företagare och mycket mer. 

Ta möjligheten att lära känna vårt näringsliv! Du kanske funderar på att starta eget, eller utveckla ditt företag? Kom och träffa oss, nätverka och mingla!

Brotorget och varumärket WED

När: lördag 21 augusti
Tid: 11.00-14.00
Plats: Brotorget, Bollnäs

Syftet med arrangemanget är att vi vill uppmärksamma våra duktiga entreprenörer, företagare och företag. Världs Entreprenör dagen 2021 arrangeras tillsammans med Företagarna, UF (Ung Företagsamhet), Bollnäsdraget och Näringslivs- och utvecklingskontoret på Bollnäs kommun.

Varmt välkommen att besöka oss och inspireras!

Världs Entreprenör dagen 2021 är kostnadsfri.

Har du frågor eller vill veta mer? Välkommen att ta kontakt med projektledarna på Näringslivs- och utvecklingskontoret.


Om World Entrepreneurs ’Day - WED
Varje år den 21 augusti uppmärksammas World Entrepreneurs ’Day, WED, med syfte att skapa medvetenhet om entreprenörskap, företagande, innovation och ledarskap över hela världen. Det kan göras genom olika typer av event, föreläsningar, intervjuer, workshops med mera. Arrangörerna i de olika länderna får då använda sig av logotypen för WED, och kan dela evenemang och nyheter för att hjälpa till att sprida entreprenörskapet på ett positivt sätt.

Läs mer om World Entrepreneurs ’Day