Bollnäs kommun följer myndigheternas råd och riktlinjer gällande covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
Vaccinera dig mot covid-19! Drop in varje onsdag mellan 15:00-19:00,
Pingstkyrkan i Bollnäs
Samlad information
om Covid-19
Mina sidor Vår självservice där du hittar blanketter och e-tjänster.
Logga in enkelt med bank-ID.
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!

Håll Sverige rent är en ideell organisation som grundades 1983 av Naturvårdsverket och Returpack och arbetat mot nedskräpning. Håll Sverige Rent vänder sig till kommuner, skolor och företag och samlar kunskap, engagerar människor och tar fram konkreta verktyg för att minska nedskräpningen.

Bollnäs kommun har som ett steg i att uppnå den politiskt antagna Kretsloppsplanen gått med i nätverket för att få råd, stöd och kunna delta i evenemang som tillsammans bidrar till att minska nedskräpningen i kommunen.

- Genom ett medlemskap i Håll Sverige Rent får vi nu lyssna in hur andra kommuner jobbar för att minska nedskräpningen och få konkreta verktyg för att skapa ett renare och tryggare Bollnäs kommun, säger miljöstrateg Rasmus Ahlén.

Redan den 18 september kan vi alla vara med och göra skillnad då Håll Sverige Rents stora skräpplockardag går av stapeln. Då samlas hela Sverige, Norr till Söder, gammal som ung och plockar allt skräp som vi ser.

Är du nyfiken och vill engagera dig? Gå in och läs mer om skräpplockardagen den 18 september här: Hela Sverige plockar skräp | Håll Sverige Rent (hsr.se)


HållSverigeRent