Är du intresserad av vad det innebär
att vara God man?
Anmäl dig till utbildning den 2 december
Mina sidor Vår självservice där du hittar blanketter och e-tjänster.
Logga in enkelt med bank-ID.
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!

Politikernas målbild för besöksnäringen i Hälsingland är att få fler besökare och etablera Hälsingland som ett av Sveriges topp fem resmål. Du som arbetar inom besöksnäringen är viktig och nu vill vi samarbeta med dig för att nå målet!

Frukostträff Besöksnäringen

Frukostträff på Scandic
Vi välkomnar dig som jobbar inom besöksnäringen till en frukostträff där vi tillsammans får möjlighet att träffa varandra och dela tankar och idéer om hur vi når toppen. Vår ambition är att starta ett nätverk för er där ni får möjlighet att forma hur dessa träffar ska se ut.

När: Fredag 12 november klockan 8.30 (vi börjar med frukost och mingel)
Var: Scandic hotell Bollnäs, lokal Rukas

Jag vill anmäla mig

Vi på Bollnäs kommun har en samordnande funktion inom turismfrågor
Näringslivs- och utvecklingskontoret ansvarar för att utveckla nätverk och stärka banden med och mellan näringslivet och föreningslivet. Samverkan gäller huvudsakligen på det lokala planet men det är också viktigt att upprätta goda relationer med lokala, regionala, nationella och internationella aktörer.

Samverkan är viktig för att besöksnäringen ska utvecklas. Det gäller mellan företag, mellan företag och föreningar och med kommunen. Genom samverkan skapas synergieffekter som bidrar till ökad tillväxt. Inom Bollnäs kommun finns nämligen goda möjligheter inom turism- och destinationsutveckling!

Läs mer om vår turism- och destinationsutveckling på bollnas.se.

Läs även vår Handlingsplan för besöksnäringen 2020-2024