Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!
Mina sidor Vår självservice där du hittar blanketter och e-tjänster.
Logga in enkelt med bank-ID.
Kommunen finns i sociala medier följ oss gärna >

I förra veckan bjöd näringslivs- och utvecklingskontoret tillsammans med turistinformationen in till frukostmöte för besöksnäringsaktörerna i Bollnäs kommun. En härlig samling människor pratade högt och lågt om vår fantastiska kommun och hur vi på bästa sätt kan möta framtiden tillsammans.

Mötet var en första träff med ambitionen och hoppet om att starta ett nätverk format av näringen tillsamman med kommunen. Behovet av att träffas var påtagligt speciellt efter den pandemi som satt stopp för fysiska träffar under en längre tid. Men budskapet var tydligt, det finns bara en väg och det är framåt. Nu kör vi!

Ett gäng personer från besöksnäringen i Bollnäs kommun sittande i ett konferensrum på Scandic.

– Det här var på tiden! Vi har efterfrågat ett forum där alla som berörs av besöksnäringen är välkomna. Tillsammans kommer vi kunna erbjuda våra gäster en genuin upplevelse i Hälsingland! Riktigt positivt, sa Lars Englund, Bollegården.

– Jättekul! Positivt att fler ser värdet av allt vi har i vår kommun vilket skapar stolthet. Så bra att få träffas och informera varandra om våra verksamheter och platser. Ser fram emot att få se och lära mig mer om vår kommun och Hälsingland i form av studiebesök och utbildning, sa Héléne Westelius, Hélénes Vin & Mat.