Between Us

Dans
Between_UsNy
Datum: 2021-10-22 19:30

Kulturhuset

Stora Scen, numrerat

Längd: ca 45 min

Biljetter: 150 kr, Studerande och pensionär 100 kr, Skolungdom upp till 19 år 20 kr. Pris inkl. serviceavgift.

Insläpp: ca 19.00

Du kan även köpa dina biljetter i Kulturhusets reception.  Biljettkassan öppnar också alltid en timme innan konsertens början.
 
Arrangör: Kulturhuset Bollnäs med stöd av Region Gävleborg och Dansnät Sverige
 

SLIPAD UNDERHÅLLNING MED RUFFA KANTER

Between us är en medryckande invit till ett vardagsrum. Med ett lekfullt fotarbete och riskfyllda kast bjuder The Ruggeds på bohags-tetris mellan flyttkartonger, strykbräda och en nedsutten soffa.

The Ruggeds består av åtta erkända Bboys som vunnit en rad battles världen över. De har hängt ihop sedan barnsben och är än idag oskiljaktiga. De kanske inte delar DNA, men de delar erfarenheter och förtroende, något som får dem att uppleva sig som en familj. I Between us välkomnar familjen oss till deras hem, ett besök du sent ska glömma.     

Med maxad energi och en blandning av musik, humor och dans skapar The Ruggeds en uppvisning i vardagsrumsakrobatik. Rått och opolerat visar de vägen till ett soffhäng som du troligtvis inte ska ge dig på hemma. Dansarna är nämligen extremt atletiska och kända för sin komplicerade breakdans.  

De har tidigare setts med såväl Justin Bieber som Rita Ora samt medverkat i amerikanska World of Dance. Med en smittsam energi är Between us en helkväll som tar nacksving på vad samkväm kan vara.

PRESSCITAT

“Flashing footwork and infectious joy of movements”
*** NRC Handelsblad

“Quite a rush to experience”
The Guardian

“Effortlessly entertaining”
The Times

“Kept topping their energy”
The New York Times

 

 

 

Alla datum


  • 2021-10-22 19:30