• Bannerbild kulturhuset 800x220px
 

Norrbotten Big Band & Samuel Ljungblahd

Musik
samuel-ljungblahd-press_1_NYkopia
Datum: den 12 oktober 2021 19:00

Kulturhuset

Stora Scen, numrerat

Längd 2 x 45 min + 25 min paus

Biljetter: 210 kr. BJC-medlem 165 kr. Studerande 100 kr. Skolungdom upp till 19 år 20 kr. Pris inkl. serviceavgift.

Insläpp: 18.30

Du kan även köpa dina biljetter i Kulturhusets reception.  Biljettkassan öppnar också alltid en timme innan konsertens början.
 
Arrangör: Kulturhuset, Bollnäs
 

SAMUEL LJUNGBLAHD

”Energisk, entusiasmerande, sprudlande, extremt underhållande, full av värme och genommusikalisk." Norrbottens- Kuriren

"I grund och botten blir det härlig gospel. Svängigt, glatt och medryckande. Jag jobbar mycket med att få publiken till att vara delaktig, jag vill få människor att sjunga med och känna att de gör konserten tillsammans med oss som står på scenen. Det ska finnas något för alla i repertoaren. Först då är jag nöjd."

Det är fina ord som kommer från Sveriges allra största gospelröst – Samuel Ljungblahd. Efter sitt framträdande vid prins Carl-Philip och prinsessan Sofias bröllop 2015 har efterfrågan efter herr Ljungblahds varma person och stora röst fullkomligt exploderat och han ger idag konserter världen över.

2019 släppte han sitt femte soloalbum, Witness som efterföljdes av en turné med samma namn. Nu är han tillbaka i ett samarbete med Norrbotten Big Band med konserter i Visby, Uppsala, Sigtuna, Bollnäs och Upplands Väsby. Vi kommer att få höra Samuels egen musik, som vi sett honom framföra i TV-program som Så ska det låta, Allsång på Skansen och Sommarkrysset, och uppleva klassiska hits av artister som James Brown, Marvin Gaye och Stevie Wonder. Allt detta arrangerat för Norrbotten Big Band under ledning av dess konstnärlige ledare Joakim Milder.

Som ni förstår kommer man varken kunna sitta still eller låta bli att sjunga med i den här karismatiska konserten av och med vår största gospelexport. Låt din kommun njuta av en musikupplevelse som lockar till dans och som värmer hjärtat länge!

 

 

 

Alla datum


  • den 12 oktober 2021 19:00