Startsida

Aktuellt

  • Häst med kusk med anordning som klipper gräs Hur många hästkrafter behövs för att klippa gräset på Långnäs? Svaret är en! Att hålla efter gräset på Långnäs är ett riktigt hästjobb som i år utförs av stoet Trizza tillsammans med kusken Jennifer. Hur många hästkrafter behövs för att klippa gräset på Långnäs?
  • Bild inne i Kilafors Industris fabrikslokal på Stefan Halvarsson, Abdullahi Cadaani (S) Kommunalråd, Kommunstyrelsens ordförande, Peter Eriksson, näringslivschef och Anders Söderqvist. Företagsbesök skapar dialog och bättre förståelse Vi genomför företagsbesök för att stärka dialogen med lokala företagare. Syftet är att få en bättre förståelse för företagens behov och hur kommunen kan bidra till deras utveckling. Företagsbesök skapar dialog och bättre förståelse
  • Ett tält i en skog. Har du upptäckt en otillåten bosättning? Otillåten bosättning betyder att någon använder någon annans mark utan tillstånd. Det kan till exempel vara någon som tältar eller bor i husvagn/husbil i naturen i mer än något enstaka dygn. Har du upptäckt en otillåten bosättning?

Självservice

Evenemang