Startsida

Aktuellt

  • Bild inne i Kilafors Industris fabrikslokal på Stefan Halvarsson, Abdullahi Cadaani (S) Kommunalråd, Kommunstyrelsens ordförande, Peter Eriksson, näringslivschef och Anders Söderqvist. Företagsbesök skapar dialog och bättre förståelse Vi genomför företagsbesök för att stärka dialogen med lokala företagare. Syftet är att få en bättre förståelse för företagens behov och hur kommunen kan bidra till deras utveckling. Företagsbesök skapar dialog och bättre förståelse
  • Ett tält i en skog. Har du upptäckt en otillåten bosättning? Otillåten bosättning betyder att någon använder någon annans mark utan tillstånd. Det kan till exempel vara någon som tältar eller bor i husvagn/husbil i naturen i mer än något enstaka dygn. Har du upptäckt en otillåten bosättning?
  • Barn som spelar fotboll Föreningar: Dags att söka verksamhetsbidrag! Den 25:e augusti är sista dagen för föreningar att söka aktivitets- och ledarutbildningsbidrag för perioden 1 januari - 30 juni 2024. Föreningar: Dags att söka verksamhetsbidrag!

Självservice

Evenemang